Uskoro – Ada Mall otvara Athleticʼs Gym


Novembar – mesec kada je najbolje pоčeti sa treniranjem (ukoliko već jeste, onda veliko bravo za vas) u pred-slavskoj sezoni.

Upravo zato smo uzbuđeni da sa vama podelimo JAKO SNAŽNU vest – početkom novembra, na 2. spratu našeg tržnog centra otvaramo teretanu ATHLETICʼS GYM, vrhunski opremljenu na 1.300 kvadrata u jednom nivou, sa adekvatnom zapreminom svežeg vazduha, koja je ključna za kvalitetan trening, i sa čak 6 ZONA ZA VEŽBANJE – Gym zona sa vrhunskim Technogym spravama i tegovima, kardio zona sa najkvalitetnijim kardio spravama renomiranih proizvođača, funkcionalna zona sa svim neophodnim rekvizitima za funkcionalni trening, hard core zona za one koji žele više, zona grupnih programa sa rekordnom veličinom sale i strečing zona za istezanje.

A kako biste dan započeli pravilno, vrata našeg tržnog centra otvorićemo za sve sjajne vežbače već u 7h ujutru radnim danima, odnosno u 9h ujutru vikendima, tako da vas uobičajeno radno vreme tržnog centra ne remeti u Vašim aktivnostima.

Za sve vežbače dolaze kolima, parking je obezbeđen na 3 nivoa garaže ili spoljnom parking na 4. spratu.

 

ORGANIZUJTE SVOJ DAN

Pre ili posle treninga slobodni ste da uživate u olakšicama koje vam nudi teretana u sklopu tržnog centra – možete lagano obaviti nabavku u MAXI prodavnici na 3. spratu, ručati u jednom od naših mnogobrojnih restorana, kupiti nekome poklon za rođendan, obaviti šoping, ostaviti psa na grooming tretmanu, ili uživati u projekciji nekog od filmova Cinestar bioskopa i još mnogo toga.

DAN OTVORENOG TRENINGA

  1. oktobar

Ukoliko želite da se oprobate u jednom delu programa Athletics Gym-a, pozivamo Vas da nam se pridružite u nedelju 20. oktobra na našoj prelepoj terasi na 3. spratu gde ćemo imati organizovan besplatan dan otvorenih grupnih treninga po sledećem rasporedu:

15:00 Full Body Workout

15:45 Zumba

16:30 Gluteus core

17:15 Pilates

Sve zainteresovane pozivamo da dođu i oprobaju svoju spretnost i snagu.

Troje najboljih na svakom od 4 grupna programa biće nagrađeni:

  1. mesto – Total fitness mesečnom članarinom koja važi na svim Athletic’s Gym lokacijama + Victus by Stamevski poklon paket + Ada Mall poklon paket
  2. mesto – Mesečnom članarinom u novom klubu u Ada Mall-u + Victus by Stamevski poklon paket + Ada Mall poklon paket
  3. mesto – 30% popusta za samostalno vežbanje + Victus by Stamevski poklon paket + Ada Mall poklon paket

 

********************************

 

ALI TO NIJE SVE!

U drugoj polovini oktobra, u prizemlju našeg tržnog centra biće organizovane pre-sale aktivacije za Athletic Gym-ada mall, sa čak i do 50% POPUSTA NA ČLANARINE, a ujedno ćete moći da zajedno sa njihovim profesionalnim trenerima probate određene vežbe ili dobijete savete o planiranom treniranju.

 

Čekamo Vas!

This site is registered on wpml.org as a development site.