Home Super Dr.Max

Super Dr.Max

Dr. Max je jedan od vodećih lanaca apoteka u Evropi. Posluje u 17 evropskih zemalja  sa više od  3.000 apoteka na 6 ključnih tržišta, sa preko 20.000 zaposlenih,  prepoznatih po svojoj posvećenosti, profesionalizmu I usredsređenosti na potrošače i jednim od najpriznatijih programa lojalnosti , sa više od 10,6 miliona aktivnih članova.

Počev od 2017. godine od kada posluje u Srbiji, Dr. Max kontiunirano radi na širenju mreže apoteka, unapređenju ponude i inovativnom pristupu u pružanju farmaceutskih usluga. Pored preko 320 apoteka širom Srbije, Dr. Max je razvio koncept Super Dr. Max koji nudi mnogo više od standardne apoteke.

Super Dr. Max je koncipiran tako da na jednom mestu zadovoljava potrebe savremenog potrošača za očuvanjem zdravlja cele porodice. Počev od besplatnih analiza teslesnog statusa, procene stanja kože, kose i noktiju na najsavmenijim aparatima, preko visoko profesionalnog savetovanja do izuzetno širokog asortimana proizvoda za zdravlje, lepotu, negu za mame i bebe, sportiste i rekreativce i još mnogo toga, Super Dr. Max je više od apoteke!

 

RADNO VREME:

Ponedeljak – Nedelja:

10:00 – 22:00

 

TELEFON:

Call centar: 0800 33 44 56

 

WEBSITE:

https://www.drmax.rs/

E-MAIL:

info@drmax.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

SLIČNI BRENDOVI

This site is registered on wpml.org as a development site.